Articol ca pe vremuri…

Ca sa nu uit de anumite chestii, o sa incropesc un articol din bucati, ca pe vremea cand aveam 6 unici, si Michael Jackson inca era in viata. (Apropo, azi implineste 2 ani de cand a dat coltu’) cand telefoanele destepte cu procesoare de 1Ghz nu erau aparute inca, pe vremea cand abia imi faceam cont pe Twitter si abia imi cumparam pusca de airsoft, cand abia aparuse Windows 7 si eu eram un pic mai tanar. Si implicit mai stupid.

1.Fetele/femeile nu uita nimic niciodata. Poate iarta, dar nu uita 馃檪 Never.

2.Rebecca Black, tipa care s-a lansat cu piesa Friday si a ajuns pana la urma sa scoata videoclipul de pe YouTube pe motiv ca avea cele mai multe dislike-uri ev膬r din istoria YouTube, a aparut in piesa Last Friday Night (T.G.I.F.) apartinand lu’ Katy Perry, cu numele ei real. Ba chiar parintii din videoclip a lui Katy vorbesc despre Rebecca Black, spunand ca este o fata cuminte. Mno, si Christina Aguilera era, ca sa nu mai zic de Britney Spears. Daca n-o recunoasteti, e tipa care o aranjeaza pe Katy.

3.Bulgarii au manelisti mai naspa decat ai nostri. Adica, noi avem manelisti cocalari. Canta despre dujmani, despre bani, alea-alea. Dar cel din videoclipul urmator e si manelist, si cocalar, si travestit. 馃檪

4.In Android Market sunt aplicatii care nu pot fi cumparate in Romania. Oare de ce?

5.Intrebare intrebatoare: Cum se traduce cuvantul „UNBEAVERISH” ? Apropo, nu sariti repede pe Google Translate, ca n-a auzit inca cuvinte d-astea. Ala care reuseste sa afle traducerea primeste un loc in blogroll pentru o luna.

Latest Comments

  1. Cristi Mirt 27 iunie 2011
  2. Mack 27 iunie 2011
  3. Cristi Mirt 27 iunie 2011
  4. Mack 27 iunie 2011
  5. Mihaela Popa 29 iunie 2011
  6. Mack 29 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.