Numele meu real nu esteĀ Mack. Dar raspund la acest nume.

M-am nascut in Iasi dar am crescut departe de civilizatie. Asta m-a impins spre citit, foarte mult citit. Cred ca peste 92% din carti (si credeti-ma am citit o gramada, de la romane sf la carti despre teoria relativitatii si fizica nucleara) le-am citit intre 12 si 16 ani.

Apoi m-a stricat liceul de Mate/Info care mi-a taiat aproape toata curiozitatea pentru minunile lumii. Totusi acolo am dat de internet care mi-a schimbat total cursul vietii.

Dupa ce-am terminat liceul am lucrat pentru un an de zile in invatamantul gimnazial ca profesor de matematica si fizica. A fost o experienta interesanta dar care nu cred ca as mai repeta-o curand.

In prezent sunt bugetar, am absolvit cursul de Leadership SMMSFT Nicolae Balcescu din Pitesti, dar si blogger de succes.

Din toamna lui 2011 si pana in iarna lui 2014 am fost brand ambassador pentru Samsung Mobilers.

Sunt autodidact intr-o gramada de domenii diferite, de la limba engleza la depanarea pc-urilor si gatit. Repar telefoane, fac un bors fenomenal si pot picta in ulei!

Practic atletism, imi plac sporturile extreme (parasutism/snowboarding), sunt un jucator pasionat de airsoft si jocuri video, fotografie, imi place sa scriu prostii, sa citesc, imi place muntele si muzica.