Comanda de Google Pixel Buds A Series din Google Store Germania

Am mai scris un articol de acest gen prin 2018, atunci cand eram inebunit sa-mi iau Google Home Mini si nu se gasea pe nicaieri in Romania, anul asta, dupa ce-am folosit din februarie pana astazi niste Skullcandy Sesh, am decis sa-mi iau ceva mai misto, mai confortabil si mai de calitate. Adica niste Google Buds A Series. Precomanda, nu asa! Numai ca, la cum e treaba cu importatorii nostri, la noi in tara aparea peste 4-6 luni si la un pret dublu, ca asa-i in tenis. Asa ca am decis din nou sa ma folosesc de mailbox.de.

Comanda a fost data pe data de 18 august 2021 pe site-ul Google Store Germania, precomanda, la fel cum ziceam si mai sus. A fost trimisa pe data de 24 spre locatia depozitului mailbox.de. Interesant e ca dupa cum se vede in screenshot-ul de mai jos, acestea au plecat nu din Germania ci din Olanda.

Pe data de 27 august 2021 ajunsese la depozitul celor de la mailbox.de dupa doar 3 zile. Daca stiam ca de fapt produsele nu se afla in stoc in Germania cautam un serviciu de adresa fictiva din Olanda, dar nah, asta e, comanzi si inveti.

La orele 1052, pentru ca imi luasem autotransfer de la mailbox.de acestia deja mi-au ambalat castile si le-au trimis prin GLS. Pretul total, a fost de 12.28 euro dupa cum se poate vedea in partea de jos a pozei urmatoare – 9.33 euro transportul din Germania in Romania si 2.95 euro capacul celor de la mailbox.de:

Dupa ce a trecut din Germania in Cehia, apoi Ungaria, pe data de 31 august 2021 a ajuns in Romania, iar pe 1 septembrie 2021 la ora 1415 era in mainile mele

Urmeaza probabil un review. Daca aveti alte intrebari va astept cum mare drag in comentarii.

Latest Comments

  1. andrei stroe 25 octombrie 2021
    • Mack 7 noiembrie 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.