Nu da banii pe prostii, ia jocuri Steam de pe GreenManGaming

PS: Mie nu-mi iese nimic de la ei, e reclama moka, ca-s un serviciu bun si de incredere.

Chiar daca pc-ul meu pe care il credeam racheta spatiala e de fapt o soba cu lemne in fata unui joc ca PUBG, il joc indeajuns de mult incat sa am destui BP (in-game currency) pentru a-mi achizitiona cutii pe care le deschid sau le vand pe steam market, iar cu banii rezultati as putea sa-mi cumpar alte jocuri pe Steam. Eu de fapt imi cumpar PLEX pentru Eve Online. (Daca e cineva interesat de procedura, sa-mi lasati un comentariu, o sa fac un tutorial daca vad ca e nevoie)

Dar, ca vroiam sa ajung la ce vroiam, in cazul in care vreti sa achizitionati jocuri pe Steam, si vreti sa folositi bani reali dar sa nu platiti foarte mult (si posibil deloc), aruncati o privire pe https://www.greenmangaming.com/ pentru diferite oferte.

La momentul actual de exemplu, pe langa reducerile de primavara care sunt in jurul a 50% mai puteti adauga un cod pentru a scadea preturile si mai mult pentru titlurile dorite.

De exemplu, Eve: Valkyrie, copilul VR ratat a celor de la CCP (care de altfel e un joc destul de fain si bine facut) care in mod normal are un pret de 24.99 lire, este redus acum la 12.50 lire si este si eligibil pentru gift-codul GMG22 care scade pretul la doar 9.75 lire.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.