>Militari raniti in Afganistan

>

Trei militari au fost răniţi în Afganistan, în Kandahar, în jurul orei 15.30, ora României, în urma unui atac cu rachetă, au declarat oficiali ai Ministerului Apărării.

Militarilor li s-au acordat primele îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spitalul militar din Baza Kandahar pentru tratament de specialitate. Din datele preliminare reiese că starea lor este stabilă, informează MapN.

Marian Muscăloiu are răni uşoare şi a fost externat, urmând să facă recuperarea medicală în baza din Kandahar, au afirmat reprezentanţi MApN, care au precizat că nu sunt informaţii oficiale deocamdată despre gravitatea rănilor celorlaţi doi răniţi.

Militarii răniţi fac parte din Comandamentul Logistic Întrunit din Bucureşti, au declarat oficiali ai Ministerului Apărării Naţionale pentru NewsIn, care au precizat că militarii din acest comandament provin de la mai multe unităţi din ţară.

Elementul Naţional de Sprijin, format din 33 de militari, şi-a început misiunea în Afganistan în luna octombrie.

În prezent, Armata României are dislocaţi în Afganistan aproximativ 1050 de militari, care acţionează, preponderent, în provinciile Zabul şi Kandahar.

(surse: realitatea.net si europafm)

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.