>Life Reset

>Se intampla uneori in viata unui om cand se intampla cate o chestie aiurea ce te face sa te gandesti daca ce-ai facut pana in acel moment a fost corect. Daca ai fost corect cu tine si cu cei din jur. Daca respectul care il ceri l-ai castigat, sau ar fi trebui sa faci ceva ca sa-l castigi. Si in acel moment se intampla ceva. Realizezi ca nu-i totul roz, ca lucrurile puteau fi facute si altfel, ca varianta aleasa de tine, nu te-a adus degeaba intr-un moment de rascruce. Incepi sa constientizezi unele puncte decisive din viata ta cand ai dat-o in bara. Incepi sa-ti doresti sa schimbi ceva.

Poate nu tot, vei fi acelasi tu, insa mai bun. Sunt lucururi care pur si simplu puteau fi facute mai bine. E ca atunci cand te lasi de fumat. Gresesc, rectific. E ca atunci cand te lasi de fumat si nu te mai apuci iar. 🙂 Nu? Ieri, ma uitam la niste poze si mi-am amintit de o faza care an patit-o cu cineva drag. Dupa vreo 2 ore de urcat pe munte, imediat ce am ajuns in varf, am tras cu putere in piept aproape cel mai curat aer care l-am respirat vreodata. Ce-am facut in urmatoarele 30 sec? Am zis „Da-mi o tigara!” De multe ori am ras de faza asta, dar nu m-am gandit niciodata ca acest lucru se intampla in viata de zi cu zi. De ce dau/dam cu mucii in fasole? De ce dupa ce obtii un lucru nu te bucuri de el pana la capat? Pana cand ceva care nu sta in puterea ta face sa dispara motivul fericirii tale. Si trebuie sa fii prost sa fii chiar tu responsabil de pierderea unui lucru care te face fericit. Cum ziceam si la inceput, momente d-asta de cumpana sunt, de-a lungul vietii, si nu-i tot timpul usor sa iei deciziile cele mai bune. Insa daca acel soc, te-a zdruncitat destul de tare, poate reusesti sa iesi din inchisoarea care ti-ai cladit-o singur. Pentru cine a vazut INK, era o faza.
A little (…) damage can be good. „Shake the shit out of’em” – That’s what I always say. He’s convinced himself he’s God. We’re just reminding him he’s not.
Din cand in cand ai nevoie de un soc care sa te trezeasca din coconul de obiceiuri si idei proaste cu care te-ai acoperit. Sa incepi sa gandesti outside of the box. Sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Sa iti dai seama ca „my way” nu e neaparat cea mai buna, chiar daca pe moment pare. Iti dai seama de ce ai pierdut si ce poti pierde in continuuare. Poti sa iei decizii. Poti sa recastigi respectul si increderea pierduta. Sau nu. Insa eu sper ca pot. Si pana la urma sunt un leu. Sunt un invingator, si raspunsul nu sta tot timpul in lupta. Diplomatia face minuni. Trebuie sa sa-mi fac o ambasada nu o baza militara. Podul de flori. Cum zicea si calul lu Harap Alb despre Span, care il pusese in situatii foarte aiurea pe H.Alb: “Ce gandesti? Si unii ca acestia sunt trebuitori pe lume cateodata, pentru ca fac pe oameni sa prinda la minte…
Cateodata e nevoie pur si simplu de un „reset”. And I’ve just got mine.

Latest Comments

  1. mihaela popa 18 februarie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.