>Ne imprietenim si pe Facebook.

>
Prietena mea mi-a atras atentia asupra unui fenomen urban declansat de Vodafone, cu reclama cu CRBL. Trecem peste faptul ca profilul artistului CRBL de pe Facebook e privat, si nu aminteste nimic despre sah, ci doar o singura poza care are legatura cu jocurile duce la ideea ca ar juca table. Deci VODAFONE ne minte. Dar nu asta conteaza, hai sa radem, cu prima varianta de la prietena mea:

Eram la ora de mate .. dadeam mesaje prietenilor si ghici cine se aseaza in fata mea? Profa de mate! Ma gandesc eu cum sa o bag in seama fara sa par prost.. si imi vine in minte numele ei: Cianga Mihaela…dau search pe Facebook ,umblu pe profilul ei si vad ca ii place .. ghici ce? MATEMATICA! Atunci soptesc asa .. ” Ba ce-ar merge o demonstratie la teorema lui Weierstrass acuma…” la fix cat sa ma auda. Bai si scoate markeru, ma scoate la tabla, imi da si un 3, ne imprietenim pentru corigenta de la vara si pe Facebook .. FOARTE TARE FRATE !

Si urmatoarele de pe net:

Eram in discoteca…dansam..Si ghici cine vine langa mine?…[Guta frate] Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un manelar infect …si-mi vine-n cap numele lui… Linguraru…il caut prin Recycle Bin…ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Maneaua frate…Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge o manea acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate acordeonu…latram amandoi … imi ia banii….Ne imprietenim si pe Facebook.

Eram in avion…ma plictiseam..Si ghici cine se aseaza langa mine?…[Mutu frate] Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un fotbaliator disperat…si-mi vine-n cap prenumele lui…Adi…il caut pe Facebook..ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Mariana frate…Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge un joint acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate punga frate…facem 3 liniute …ne facem praf….Ne imprietenim si pe Facebook

Eram pe autostrada.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Sexy Braileanca] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat. Si-mi vine-n cap numele ei real Florina. O caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place .Ghici ce?Sexul frate. Ce fac… Soptesc. “Bai ce-ar merge un oral acuma” cat sa auda. Bai si imi deschide slitu…Se pune sa suga. Ne imprietenim si pe Facebook.

Latest Comments

  1. mihaela popa 28 februarie 2010
  2. sleeper 5 martie 2010
  3. cip 24 mai 2010
  4. soc 10 aprilie 2011
  5. soc 10 aprilie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.