>No more shitty brown

>
Toata lumea care mi-a urmarit blogul stie ca sunt un fan linux si ca de obicei am pe netbook instalata o distributie linux, care in majoritatea cazurilor e o aroma de *buntu, fie unr, kubuntu, moblin remix sau mai stiu eu care (am mai avut si cateva care n-au treaba cu ubuntu dar au fost simple rataciri: exemplul 1 si exemplul 2). Distributia mea favorita este deci, Ubuntu, n-o sa ma apuc acuma s-o laud de ce e cea mai tare pentru utilizatorul normal and stuff…Acest post este despre urmatoarea versiune, care trebuie sa apara luna viitoare, cu numarul 10.04 si cu numele de cod Lucid Lynx. Ce e asa de interesant? Nu, n-o sa vorbesc despre Gnome 3.0. Despre asta, o sa vorbesc la timpul potrivit 馃檪
Toata lumea stie ca brandul Ubuntu, se bazeaza pe un maro de Africa care pentru restul globului nu inseamna mare lucru, acesta fiind asociat de fapt cu alte lucruri, mai mult sau mai putin placut mirositoare.
De-a lungul vremii, maro-ul inchis s-a transformat in nuante mai placute de portocaliu inchis, culminand cu…un soc.
Culorile distributiei care urmeaza sa se lanseze nu mai au deloc treaba cu vechile culori, aceasta distributie venind cu un nou look dupa cum puteti vedea in urmatoarele imagini. Personal nu mi se pare grozav dar e mai bine ca ce era inainte.Observati ca munca de design nu e inca terminata, sau cel putin asa imi doresc eu, icoanele alea ma dispera de vreo 2 ani de zile, sper ca nu vor ramane asa. Fontul e de amintit din nou, arata mult mai modern ca cel de dinainte. In principiu, Ubuntu arata din ce in ce mai bine.

Latest Comments

  1. mihaela popa 7 martie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.