>Internetul de la Orange

>
Zilele trecute, am citit ori intr-un ziar, ori pe net despre internetul de mare viteza de la noi din tara. Adica, avem cu ce sa ne mandrim, exceptand Coanda, Nadia Comaneci, Gica Hagi si Ilie Nastase (si ailalti aia care fac cinste acestei tari). Suntem pe locul 4 in lume (repet: IN LUME) la viteza medie a internetului (cu o valoare de 7.2Mbps), dupa Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia. Si asta nu-i tot. Nuuuuuu…Locul 3 in lume, (repet: IN LUME) la viteza conexiunilor broadband dupa Coreea de Sud si Japonia.
Nu stiu de voi dar creste inima in mine cand aud de Japonia si Romania, in aceiasi propozitie, de ambele vorbindu-se de bine. De Japonia ma doare in c'(pardon) dar Romania, plai cu flori?
Iar in topul oraselor cu cele mai rapide conexiuni la internet din lume, ocupam umilele locuri 45 (Constanta), 54 (Iasi) si 65 (Timisoara)…
Pana mea, astia cand au facut testele astea de viteza medie n-au masurat viteza netului oferit over-the-air cu modemurile 3G de la Orange (Nu zic nimic de modemurile RDS, ca la alea chiar n-ar avea ce sa masoare, hihi) in localitatea Prundu Bargaului, jud. Bistrita.
3G nu exista pe-aici, ce sa ma zic de 3G+, asa ca m-am conectat pe EDGE. Viteza ametitoare de 781B/s si un SpeedTest.net la care inca se incarca pagina dupa 41 de minute de la apasarea butonului Enter va zice ceva? Nenea Orange, nu-s pe GPRS, ci pe EDGE, am semnal full, am fost cuminte si am papat tot, chiar daca a trebuit sa plec cu lingura, furculita, lingura si desertul (ultimul item neambalat, ca servetelele „e scumpe”) in buzunar pana la masa, deci, ce pana mea? (Ultima chestie, cu tacamurile e pe bune, prietenii „stie” de ce)

PS: S-au facut 51 de minute de cand se incarca SpeedTest.net si inca nu-i gata. Eu renunt 馃檪

Latest Comments

  1. mihaela popa 1 iunie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.