>Lady Gaga si Marilyn Manson

>
Stateam si ma gandeam mai de mult, dupa ce am vazut noul videoclip lansat de Lady Gaga – Alejandro, de ce am o senzatie ca stilul acesta de a face videoclipuri l-am mai vazut la cineva. Si de-odata imi dau seama: Marilyn Manson. La prima vedere cei doi artisti nu au nimic in comun, insa cantareata pop si starul rock, folosesc amandoi imagini socante, combinatii surprinzatoare atat in videoclipurile lor cat si pe scena. Videoclipurile celor doi sunt pline de fetisuri care mai de care mai ciudate, de aluzii sexuale mai mult sau mai putin vizibile, mai mult sau mai putin acceptate de societate, de referiri la religie, etc…
Mai mult, M.M. a realizat impreuna cu Lady Gaga propria sa versiune de Love Game, si in diferite circumstante au facut afirmatii interesante:

Lady Gaga: – „I have a thing about Marilyn Manson. I think he’s amazing. I just have this weakness for leather, long hair and a dark side. Maybe that’s not such a good thing.”

Marilyn Manson: – “Este foarte inteligenta, o mare cantareata si pare sa se simta extrem de bine atunci cand se afla pe scena, la fel ca mine”

De obicei, nu scriu articole de genul asta, insa ascult cu placere ambii artisti si-mi plac videoclipurile lor, plus ca era un exemplu foarte bun pentru zicala: CINE SE ASEAMANA, SE ADUNA.🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.