>Sir, is the FNG…

>
Din toamna anului de gratie 2009 de cand mi-am luat primul meu AEG si joc airsoft cu comunitatea din Iasi, am crezut pana zilele trecute, ca in afara de faptul ca am fost carne de tun (inca sunt in zilele mele proaste) pentru cei cu replici mai performate sau cu experienta de joc mai mult, n-am contribuit cu nimic la aceasta activitate.
Gresit! In primavara acestui an, am mai introdus un coleg in aceasta activitate recreativa, si m-am referit la el ca fiind FNG.
Ca sa fie totul clar, ce inseamna mai exact FNG?
FNG e un acronim folosit de americani in special in perioada razboiului din Vietnam, referitor la persoanele noi care se alaturau unei subunitati. Acesti asa numiti FNG erau considerati paria pana in momentul cand isi dovedeau valoarea.
Ce inseamna pentru comunitatea de airsoft? Asa cum foarte clar s-a exprimat RES, citez

FNG – Fucking NEW Guy! Adica indivizi ce au mai putin de o luna la activ prezenta la jocuri! mai exact 8 jocuri!

Desi in momentul cand m-am exprimat pentru prima data astfel, am facut-o in gluma, termenul a prins si incepe sa fie folosit pe scara larga.
Ce presupune sa fii FNG?
Inseamna ca cel care te-a adus trebuie sa aiba grija de tine, raspunde pentru greselile care le faci, inseamna sa nu poti participa la meciuri interjudetene sau la eventuri timp de minim 8 jocuri.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.