>Bloguri care nu-mi plac

>
N-am de gand sa fac acum o lista cu bloguri care nu-mi plac, sa dau exemple rusinoase, sa fac flame si scandal, sa trebuiasca sa scot metoda de comentare fara moderare si captcha, etc, etc. O sa fiu scurt si la obiect si nu vreau ca cineva care sa intra (proababil din greaseala decat din curiozitate) sa zica „Uite si asta, si-a facut si el blog, de prin (stati sa ma uit ca am uitat, ahaa, bun) iunie 2009, la naiba, mai scria si prost (aici sunt de acord, hihi), n-are nici 2 ani si deja da sfaturi.”
Nu, nu vreau s-o luati asa. Pe langa faptul ca scriu, eu mai si citesc. Inainte citeam foarte multe carti, am ajuns sa citesc foarte mult in format electronic, foarte mult continut online, implicit foarte multe bloguri. Deci, ce nu-mi place:
Blogurile inestetice.
Ori e vorba despre culori care ma irita pe retina, poze ciudate, widgeturi multe si fara rost, reclame si bannere in toate pozitiile si marimile, sau chestii mai marunte (din punct de vedere vizual) ca spatiul care ar trebui lasat dupa virgula, sau prescurtarile (orice k, bn, si alte acronime folosite in sms-uri/IM) eu sincer nu o sa urmaresc un blog care contine cele enumerate.
Blogurile care au exclusiv postari din Youtube si/sau imagini.
Daca intradevar vrei sa recomanzi niste filmulte de pe youtube, e de ajuns sa-ti faci cont pe facebook, youtube si pe twitter, sa le „conectezi” intre ele, si de fiecare data cand vei baga la favorite un filmulet, acesta va aparea automat in tweeturi si pe Wall. Mai simplu, mai usor, si mai estetic.
Blogurile care au exclusiv continut luat din alta parte.
Daca continutul care il gasesc pe blogul x e copiat de pe blogul y, de ce sa ma mai chinui cu blogul x? N-ar fi totul mai simplu sa ma duc direct la sursa? Hai sa fim seriosi, daca nu esti in stare sa scrii din propriul cap, probabil nici copy-paste n-ar trebui sa dai.

Latest Comments

  1. BLUE_HURT 14 noiembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.