Dana a revenit la Hi-Q


Zilele trecute scriam un articol despre politica, azi unul despre vedete autohtone. Ai zice ca am luat-o razna. De fapt, in primul rand vreau sa ma disculp pentru ca ma simt eu naspa, ca si cum as trada citititorii mei fideli, si aia putini, cu articole de doi bani despre subiecte omniprezente in presa si blogosfera.
Puteti sa ziceti ca-s lame daca zic ca imi plac Hi-Q. Cu tot riscul de-a fi criticat si luat in ras („Cum bah, sa-ti placa tie Hi-Q, asculta acolo un Sepultura, un Cheloo, un Armin, aia e muzica”) zic asa: eu ascult orice suna bine. Am niste amintiri foarte (foarte-foarte, gen iubiri de-o vara, distractii monstru, etc) frumoase din perioada cand Dana inca era inca in trupa si cei 3 scoateau melodii super faine. Si in 2003 s-au despartit, cu scandal si nimeni nu zicea atunci ca o sa se mai impace vreodata. Prin trupa s-au perindat Nicoleta Dr膬gan, Anya, plus 2 fete care vor fi de-acum backing vocals si Hi-Q au mai scos melodii dragute insa nu aveau acelasi farmec ca odinioara. Ce legatura are asta cu mine?
La fel ca si Sunny day noua melodie „Inca o data” ma binedispune.

Imi aduce aminte cum am zis mai sus de golden age-ul meu, anii de liceu, si la fel ca Dana care s-a intors la Hi-Q, imi da speranta ca nu-i totul pierdut. Acea stare de acum 7-8 ani nu-i definitiv pierduta, e doar ascunsa pe undeva, acoperita de griji, de probleme de servici, de dezamagiri, de rutina, de ani, si nu trebuie decat sa am incredere in acea stare, pentru ca ea sa puna stapanire pe mine ca un fir de iarba care trece prin asfalt. Sa ajung din nou sa zambesc pentru lucruri simple ca o raza de soare intr-o zi inourata, ca un cer instelat noaptea cand ma intorc din Max cu castile in urechi sau un porumbel ciufulit care nu se da din calea mea cand merg prin Piata Unirii…
Si, ca fapt divers, Dana are o voce de milioane…

Latest Comments

  1. Gladiatorul 11 noiembrie 2010
  2. Mack 11 noiembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.