>U.S.Army si Android OS, mana in mana.

>
Proiectul armatei americane cunoscut sub numele de Future Force Warrior mai are pana devine realitate, si pana cand vom vedea soldati cu exoschelete carand sute de kilograme de munitie sau robotei care vor fi condusi prin muntii din Afganistan de la mii de kilometri distanta de ochelaristi slabuti cu ajutorul realitatii virtuale o sa mai treaca ani buni. Tehnologia totusi se infiltreaza din ce in ce mai mult in mediul militar sub forma…telefoanelor mobile.
Desi telefonul mobil este cunoscut ca un foarte bun mijloc de spionaj, Special Operations Command, vrea sa-si doteze operatorii cu telefoane cu Android OS, si o suita de aplicatii creata la cerere, care ar trebui sa contina facilitati de chat, transfer fisiere sau streaming, planificare, etc ,totul criptat la nivel de aplicatie. Desi nu exista inca (oare?!?) aceasta suita are deja un nume: Tactical Situational Awareness Application Suite adica TactSA.
Daca aveti ceva cunostinte de programare aplicatii pentru Android, acum e momentul sa faceti bani, de la un client serios si cu bani – click aici.
Sunt chestii serioase insa nu pot sa nu ma apuc de ras cand imi aduc aminte de un episod mai vechi din Pid’jin:

Latest Comments

  1. Andrei Grozea 31 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.