>Call of Duty: Black Ops Fail

>
De a doua zi de cand a aparut acest joc, l-am avut. De unde si prin ce mijloace, asta-i treaba mea, sunteti baieti (si fete, da’ mai putine) mari, stiti si voi sa va descurcati. Dupa dezamagirea care a fost Medal Of Honor, care am explicat-o mai pe larg in articolul asta, am ajuns in acest moment, dupa cateva zile bune, sa iau totusi decizia de a scrie despre jocul asta. Problema cea mai mare e ca nu pot sa nu scriu de rau.
Jocul asta, l-am asteptat cu sufletul la gura, bazandu-ma pe calitatea celor precedente, bazandu-ma pe putinele filmulete de prezentare. Si doamne, cat de mult am putut sa ma insel!
Spre deosebire de celelalte hit-uri facute de InfinityWard (ModernWarfare 2 a fost un joc foarte bun cel putin pe partea de campanie singlepalyer si imersiune in poveste, chiar daca a avut si el problemele lui) acest ultim joc care poarta eticheta COD a fost facut de Treyarch, care nu s-au ridicat niciodata la valoarea IW. Asa ca cei care asteptau un joc grozav, s-au ales cu ce? Cerinte neasteptat de mari si bug-uri cat casa. Pai e frumos asa? Macar in ultimul MOH, nu apareau satele, nu puteai sa te dai jos de pe quad, dar macar era jucabil…
In acest moment, oricine instaleaza jocul, are sanse 40% sa nu-i mearga, chiar daca are o racheta de calculator. Jocul frameaza pe sisteme puternice, iese din joc, ruleaza fara sunet (in afara de filmuletele de intro) ca sa nu mai zic ca pe astea mai slabute da Not Responding din prima. Si nu-i vorba ca nu-i original, si cei care au dat bani pe el se plang ca nu le merge. Pai e frumos asa? Eu am incercat si release-ul Skidrow si fix-ul de la Reload, si tot nimic, nu pot sa-l joc.
Am tot asteptat zilele astea, poate apare vre-un update, vre-un fix. Nimic dom’le, nimic. Au profitat cu nesimtire de un renume ca sa faca bani.
Rusinica Activision.

(PS:Daca reusesc cumva, sa-l fac sa mearga, o sa revin cu un articol, referitor strict la poveste…)

Latest Comments

  1. Anonymous 28 noiembrie 2010
  2. Mack 29 noiembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.