>Call of Duty:Black Ops O reclama geniala

>
Mie imi plac reclamele inteligente si bine facute la fel cum imi place o melodie sau un film bun. Desi privite cum mai putina consideratie decat formele clasice de arta, reclamele au si ele (daca sunt facute calumea) un efect placut asupra spiritului. Si jocurile la fel, si multa lume inca nu constientizeaza asta.
Inainte de a aparea Medal Of Honor, s-a dus o campanie extinsa de promovare a jocului, cu filmulete in-game, cu Linkin Park, cu operatori Tier1 care povesteau cum e sa fii in prima linie (uneori chiar dupa), cu trailere, cu momente epice si tot tacamul. Mai zic ca desi a avut parte de un hype imens, a cam dat-o in bara si cu asta am terminat-o cu MOH. Sa vorbim despre un alt joc cu renume: in 2 zile se lanseaza Call of Duty: Black Ops si ma asteptam ca Treyarch sa faca o campanie la fel de agresiva de lansare a jocului, si cand colo, desi am intrat in fiecare saptmana sa vad daca nu am mai aparut vreo ceva pe Youtube, azi ce observ? Un filmulet genial. Genial va spun!
Are explozii, impuscaturi, bombe, rachete, momente epice si elicoptere, si totusi nu-i nici o secventa din joc, nici o scena gata facuta…De fapt, pana in ultimele secunde nici nu faci legatura cu Black Ops. Efectul? Cat se poate de tare! Va invit sa vedeti filmuletul in care apar 2 vedete americane (Kobe Bryant (mamba) si Jimmy Kimmel (noobtube)):

Ce parere aveti despre asta?

Latest Comments

  1. taz 6 noiembrie 2010
  2. Mack 7 noiembrie 2010
  3. MaleSh 15 noiembrie 2010
  4. Mack 15 noiembrie 2010
  5. MaleSh 23 noiembrie 2010
  6. Mack 23 noiembrie 2010
  7. MaleSh 23 noiembrie 2010
  8. Mack 24 noiembrie 2010
  9. MaleSh 26 noiembrie 2010
  10. Mack 26 noiembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.