>Articol de final de an

>

Mai tineti minte de Revelionul care facea trecerea din 1999 in 2000 cu faimosul „virus” Y2K si presupusul colaps informatic care avea sa ne aduca undeva mai rau de evul mediu? Nothing happend. Well, nici in noaptea asta nu se va intampla nimic deosebit.
Trecerea de la un an la altul, prin asa numitul Revelion care e doar un moment ales oarecum arbitrar, nu are prea multa insemnatate in sine. Noi facem din Revelion o sarbatoare in care lumea merge cu uratul, mananca, bea si se distreaza. Daca nu am face noi atata caz, ar trece ca oricare alta noapte din an. Dar ne place sa gasim motive de a petrece sau a ciocni un pahar de bautura, de a socializa cu persoane care in mod normal nu prea vorbim, de a ne vizita, de a ne trimite mesaje pline cu urari de bine.
Ne facem planuri de viitor si ne propunem obiective pentru anul care vine de parca in noaptea asta, spre deosebire de celelalte, cineva ne asculta si ne indeplineste dorintele.
Am o atitudine emo? Neah, sunt doar realist. De fapt, sunt cat se poate de fericit. (pretty damn close…)
Si ca sa fiu macar pe final in ton cu lumea, sa nu fac nota discordanta, va doresc la toti cei care cititi aceste randuri pe data de 31 decembrie 2010 sa va inchideti browserul si sa petreceti!

La Multi Ani! Ne vedem la anu’

Latest Comments

  1. Cipri.S 31 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.