>Bloggerii care scriu mult

>
De vreo cateva zile incerc sa scriu macar un articol pe zi, si nu reusesc deloc. Am avut un blocaj mental care nu ma lasa sa scriu mai nimic, si chiar intr-o seara m-am bagat in pat foarte ne-impacat cu mine din aceasta cauza.
Si dupa ce mi-am batut neuronii incercand sa-mi dau seama care e motivul pentru care nu pot scrie, mi-am dat brusc seama ca motivul este foarte simplu.
Socializez atat de mult in viata reala incat nu mai simt nevoia sa ma descarc aici, pe blog.
Nu generalizez, insa e clar pentru mine faptul ca majoritatea celor care scriu foarte des pe blog ori nu socializeaza destul sau sunt obligati sa stea ore intregi in fata calculatorului, rupti de orice contact cu persoane reale. Si daca ultima categorie pot s-o inteleg oarecum, ca-si condimenteaza slujba plictisitoare cu ceva acte creatoare, pe prima categorie n-o inteleg deloc. Oricat de ciudat ai fi, tot se gasesc pe lumea asta niste ciudati la fel ca tine cu care sa-ti petreci timpul.
Cand iti imparti timpul liber cu o fata draguta si majoritatea timpului ramas cu niste prieteni nebuni (in sensul nu bun, ci foarte bun al cuvantului) chiar nu ai cum sa stai linistit si sa compui un articol despre ce-ti taie tie capul…E absolut imposibil.

Latest Comments

  1. BLUE_HURT 17 decembrie 2010
  2. Mack 18 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.