Craciun Oarecum Fericit :)

Zilele astea au fost un haos total.

Lumea se calca in picioare in Carrefour si in Kaufland trebuia sa-ti faci rezervare, eventual undeva cat mai aproape de miezul noptii ca sa poti face ultimele cumparaturi.

Si ai zice ca de la criza asta care ne-a lovit, lumea ar sta mai mult pe acasa, insa nu-i deloc asa. Lumea face cumparaturi cu sete, de parca le-ar fi frica de reintoarcerea vremurilor cand laptele era pe baza de cartela si bananele nu existau nici prin desene animate.

Alta chestie nasoala, colindele cantate de manelisti(iste) de succces ca Denisa, de preferat la un volum deosebit de ridicat si ascultate cu japca prin autobuzele care te duc acasa…noroc de castile de la telefon, altfel  nu stiu ce faceam, asta ca sa nu amintesc de tiganii din tramvaie care, o data pe an pot spune ca „muncesc” pentru banii care-i cersesc.

Daca in restul anului, afiseaza o fata de melc intarziat si satul de foame si te abordeaza cu invariabila replica „Da-mi si mie!”, in aceasta perioada sunt foarte veseli, si interpreteaza, binenteles fara succes, diferite obiceiuri de iarna.

Astea sunt doar chestiile naspa. Chestiile frumoase le impartesc cu cei dragi. 

Ah, inca o chestie: Va urez Craciun Fericit. Simplu, fara „ler”, fara mesaje luate de pe net. Dar din suflet, pentru voi, cititorii mei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.