>Cum isi aniverseaza barbatii zilele importante

>

Daca intrebi un barbat despre momentele importante dintr-o relatie, in majoritatea cazurilor n-o sa tina minte nici pe ce data a fost prima intalnire, sau daca tine mine, in mod sigur nu-i in stare sa faca asta daca-l trezesti brusc in miezul noptii si-l intrebi. Lucru total diferit cu reprezentantele sexului frumos (de parca n-ar exista si barbati estetici) care tin minte pe ce data au primit primul beep, mesaj, cerere de prietenie pe Facebook, prima intalnire, primul sarut, primul te iubesc, prima mana pe fund, prima partida de sex, primul 69, etc, nu neaparat in oridinea asta. 馃檪 Si totusi, au si barbatii un moment, care in spiritul traditiei masculine nu o sa-l aniverseze in mod deosebit, dar care e foarte important pentru ei. Cum asa? Vreau sa stabilim de la bun inceput ca barbatii si femeile, mint, de dragul perpetuarii speciei. Daca e vreo indoiala in privinta asta, ganditi-va cum e la primele intalniri.
Barbatul, se imbraca frumos, se barbiereste chiar daca nu e neaparata nevoie, dar macar sa aiba mirosul ala de spuma de ras si aftershave, se mai da si cu un pic de parfum, si daca foloseste metodic acelasi parfum, probabil exagereaza, cat sa simta si el ca s-a dat, in conditiile in care miroase de la 2 statii de tramvai distanta, si, daca are par, petrece o eternitate (a se citi 2-3 minute) in fata oglinzii ca sa si-l dea cu gel in forma care crede el ca-l face atragator. Femeile, isi probeaza toata garderoba, chiar si rochitele care n-au nici o treaba cu frigul de afara, ba mai imprumuta si de la alte prietene/colege daca au asa ceva prin preajma. Fac dus, se eplileaza, se cremuiesc, se parfumeza, machiaza, isi fac unghiile, isi fac parul, si stau in fata oglinzii cu orele pana cand, oarecum multumite de rezultat, decid ca sunt gata sa dea gata pe mascul. La intalnire, fiecare dintre cei doi incearca sa faca o impresie cat mai buna celuilalt din toate punctele de vedere.
Daca el simte la un moment dat nevoia de a folosi expresii care fac referire la uimire si organe apartinand exclusiv sexului tare, va folosi inlocuitori ca puii mei sau pana mea sau pusca mea. Se va manca cu gura inchisa si nu se va bea mai mult de o bere ca nu cumva sa dea impresia de betiv, desi in vecinatatea prietenilor duce cu lejeritate 4 beri fara probleme…
Dar timpul trece, si daca cei doi devin mai apropiati, uita sa-si mai puna „mastile” care i-au facut initial sa se cupleze. Si ea nu se mai epileaza asa de des, nu se mai imbraca asa sexy ca la inceput, el nu se mai da cu gel, nu se mai barbiereste in fiecare zi. Din ce in ce mai des, pana mea devine altceva (prefer sa nu folosesc cuvantul care incepe cu p si termina in ula din cauza vizitatorilor care ar putea ajunge pe blog cautand filme porno). Se mai da un vant, alea, alea…Ei, in momentul in care barbatul renunta la toate chestiile care nu-i apartin caracterului, gen, tendinta de a se ambtine din a ragai foarte zgomotos cand e de fata consoarta si femeia nu fuge de langa el mancand pamant, atunci e cele mai fericite momente pentru un barbat. Barbatilor nu le pasa neaparat de cand au facut prima data sex sau cand s-au intalnit cu femeia vietii lor, cat o sa aprecieze momentul cand pot redeveni ei insisi. Si pe ala o sa-l aniverseze oricand vor si de cate ori vor.

Latest Comments

  1. taz 6 decembrie 2010
  2. Mack 6 decembrie 2010
  3. BLUE_HURT 7 decembrie 2010
  4. BLUE_HURT 7 decembrie 2010
  5. Mihaela Popa 7 decembrie 2010
  6. Mihaela Popa 7 decembrie 2010
  7. Mack 8 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.