>Harap Alb, pe intelesul tuturor. Partea 6

>La cateva zile dupa treaba cu cerbul bling-bling, Verde imparat a organizat un chef monstru, cu 3 feluri de mancare la masa (bors de pui de papagal, pui de papagal cu smantana si papagal fript) si bautura aleasa (wiskey cu cola pentru domni si apa plata cu lamaie pentru domnisoare) plus animatoare aduse de la Budapesta. L-a chemat pe Usher si pe Florin Salam care tocmai iesise din doliu, pentru a incanta urechile oaspetilor si s-a incins bauta sora cu moartea, toate in cinstea nepotului care venise sa preia fraiele imparatiei – Spinul. Si au fost invitati numai oameni care mai de care, imparati si crai, regi si sultani, seici din Dubai, mai marele primar de sector Vanghelie, pe Bote care isi cauta consoarta, mai pe scurt pe toata lumea in afara de bloggeri, ca Verde nu stia el avantajul reclamei online.
Si pentru ca fetele imparatului erau ude (de la atata apa cu lamaie) dupa Harap-Alb, s-au rugat de Spinu sa-l puna pe Harap-Alb sa serveasca la masa…Spinul, care nu stia cum s-o puna de-o combinatie cu fetele imparatului, a acceptat, sperand ca daca le intra in voie o sa aiba si el parte de ceva.
Si cum stateau ei toti la mese, sorbind din borsul de pui de papagal, deodata, o pasarica apare la fereastra si cu glas suav, de Ferentexas, le vorbi mesenilor in timp ce parintii acopereau ochii plini de curiozitate a copiilor prezenti.
-Haoleu mancatzash, radem, glumim, #%*^$, platim dar de fata imparatului Ros habar n-aveti!
Si toti incepura sa discute despre relatiile fetei cu fotbalisti din divizia B, ba chiar unele babele isi scuipau in san povestind despre faptul ca ar fi declarat in presa ca se culca in gura cu fotbalistii mai sus mentionati, etc..
Si Spinul, vazand atata scandal pentru o pasarica obisnuita, zise:
-Am impresia ca voi cresteti boboci de va speriati asa, si, vazandu-l pe Harap-Alb brusc ii veni o idee.
-Harap-Alb, sluga nemernica, sa faci cum stii si cum te-ai descurcat pana acum si sa-mi aduci pe fata imparatului Ros. (Ros in sensul de uzat, fara nici o referire la culoare)
Si Harap-Alb, suparat nevoie mare, se duse direct in grajd, si vorbi cu calul:
-De cate ori a vrut Spinu sa ma prapadeasca, si-am scapat cu bine, dar acu e acu. Dumnezeu e sus si-si face cruce cu limba-n gura cand vede ce trebuie sa indur eu…
Si calul, baiat destept si cu scoala vietii ii necheza vorbe pline de intelepciune seculara care le intelese numai Harap-Alb, si plecara amadoi spre plaiurile pitoresti ale imparatului Ros.
Pe drum, intalnira o nunta de furnici. Si Harap-Alb avea de ales intre a trece peste nunta furnicilor (care s-ar fi soldat cu nenumarate victime in ordinul animal Hymenoptera) si sa treaca prin apa care s-ar fi putut solda cu moartea calului si a lui Harap-Alb, prin stop cardio-respirator datorita apei din plamani.
-Calule, eu sunt de parere sa mergem prin … Za End!

Va ucide Harap-Alb furnicile sau isi va risca viata prin raul involburat? Va reusi sa o gaseasca pe fata imparatului Ros, si daca da, va scapa oare cu viata? Va scapa o data pentru totdeauna de Spin?!?
Ramaneti aproape…

Va urma…

Latest Comments

  1. ripaila 22 decembrie 2010
  2. Mack 22 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.