>Tragand linie dupa 2010 cat inca pot

>

Deja e 25 decembrie si eu inca sunt in stare sa vad tastele laptopului. Si asta e nasol, avand in vedere ca alte optiuni nu am, fiind departe de prieteni. Si pentru ca totusi, zile de sarbatoare o sa mai fie, culminand cu intrarea in noul An, cred ca ar fi timpul sa trag linie acum cat inca sunt treaz, si am timp si chef de scris…
Acest an a fost un an bun dintr-o groaza de motive, care o sa le enumar aici:
Blog-ul meu a trecut printr-o serie de schimbari, in bine – zic eu, si-a schimbat aspectul de vre-o cateva ori ca sa ajunga sa arate cum arata acum, a castigat cativa cititori care ma urmaresc in fiecare zi, si usor-usor, Google Analythics imi arata ca sunt in crestere cu numarul de vizite, la fel si zelist (acum imi arata new entry din cauza domeniului proaspat cumparat). Mi-am facut pagina de facebook pentru blog, si-am fost foarte activ pe twitter. Un alt lucru bun, e faptul ca mi-am luat domeniu.

Anul asta am iesit dintr-o relatie lunga, si desi initial am mai avut indoieli, acum sunt convins ca a fost ce-a mai buna chestie posibila, sa-mi vad de viata mea, sa cunosc alte persoane.
La serviciu a fost foarte bine, am avut realizari de genul „Employe of the year”, impreuna cu niste colegi si foarte buni prieteni am castigat un loc 3 pe SMFT la un concurs de „patrula militara”.
M-am reconectat cu multa lume,cu multi prieteni care ii neglijasem din diferite cauze si am cunoscut altii noi.

Mi-am luat o groaza de chestii marunte care mi le doream (telefon cu Android OS, Eotech, ), m-am mutat la civilizatie, chiar daca Romania a fost lovita de criza economica si mi-au saltat si mie o caruta de bani…
N-am facut tot ce mi-am dorit insa sunt pe drumul cel bun.
La voi cum a decurs 2010? Ati realizat tot ce v-ati propus? Cu ce realizari puteti sa va laudati? 

Latest Comments

  1. Andreea 25 decembrie 2010
  2. Cipri.S 25 decembrie 2010
  3. Mack 26 decembrie 2010
  4. denisia 26 decembrie 2010
  5. Mack 26 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.