Cum te simti dupa un Poke?

Intru si eu ca tot omul pe Facebook, mai citesc un mesaj, ma mai uit la notificari cine mi-a mai comentat pozele, treburi d-astea. Si observ o Ioana, care nu am felicitat-o ieri, din motive de cacao, si intru imediat pe profilul ei, imi indrept cursorul la mouse spre Send a message. Si imediat langa e butonul de Poke. Si ma uit la ala de Send a message, apoi la cel de Poke, si ma mananca degetele foarte tare sa dau Poke. Stiti, o dorinta aproape la fel de mare ca la butoanele alea pe care scrie „Don’t press!!!” Si-i dau, ca eu cand am, dau la toata lumea.
Si-acum, stau si ma intreb, ce naiba face poke? Cum te simti dupa ce primesti un poke? Oare am facut bine ca i-am dat poke? E o chestie prea personala poke-ul asta avand in vedere ca suntem doar prieteni? E ca un fel de cot in coaste sau mai mult ca o piscatura? Sau un sut prietenesc in fund? Sau e un fel de palma virtuala la fund, ca e persoana la care i-am dat e o ea, si faza nu-i ghei.

Serios vorbind, in seara asta am dat primul meu poke pe Facebook. Yay! O explicatie pentru poke gasiti aici, am citit si eu, dar tot imi doream sa aberez pe tema asta. Si pana la urma, i-am trimis si un mesaj sarbatoritei. Pam-pam!

Voi dati poke-uri? Si daca da, de ce naiba?

Latest Comments

  1. blue_hurt 9 ianuarie 2011
  2. Mihaela Popa 9 ianuarie 2011
  3. Mack 9 ianuarie 2011
  4. Ovidiu D. Niţan 10 ianuarie 2011
  5. Mihaela Popa 10 ianuarie 2011
  6. Mack 11 ianuarie 2011
  7. Andreea 5 februarie 2011
  8. Mack 5 februarie 2011
  9. Pavel Blog 28 iunie 2011
  10. Mack 28 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.