>Despre relatii, sex si chinezi, pe scurt

>

O fata/femeie este invatata de societate, prieteni, familie inca de mica ca nu atunci cand e interesata de o persoana de sex opus sa nu isi arate atractia „pe fata”, sa nu cumva sa-si exprime de la inceput, de cand i se pune ei pata, dorinta de a fi cu cineva. Are voie doar sa lanseze niste semnale subtile, cat mai subtile, si sa astepte feedback-ul norocosului. Desi si-ar trage-o din prima seara, se fereste sa faca acest lucru, pentru a nu cadea intr-o lumina proasta. Desigur, mai sunt si exceptii, dar nu scriu despre aceste exceptii acum.
Pe de alta parte, barbatii nu trebuie nici ei sa se arate prea interesati, pentru ca o exprimare prea rapida a dorintelor (sexuale sau nu) si afisarea unui „crush” pentru o femeie le scade din atractivitatea de posibil partener. Nu stiu unde citeam, mai de mult, un sfat despre cand e momentul propice sa-i spui unei femei ca o iubesti, iar mai in gluma mai in serios, autorul articolului dadea exemplu o scena din StarWars: Han Solo (Harrison Ford, cand era mai tanar) e pe cale sa fie „inghetat” si printesa Leia, cu lacrimi in ochi, ii striga ceva de genu’ „Han, I love you” Raspunsul lui (desi nutrea aceleasi profunde sentimente) este absolut epic: „Yeah, I know!„.
Ajungi sa te si miri ca lumea se mai cupleaza si mai face si sex, pe deasupra. Tot procesul asta de curtare e un joc de-a soarecele si pisica, unde fiecare se da care mai de care mai inaccesibil, mai neinteresat cand de fapt situatia este exact invers.
Si toate astea se intampla nu neapart pentru ca ar fi in firea omeneasca, ci din cauza societatii. Si cu cat creste gradul de cultura, cu atat devine mai complicat procesul. Nu v-ati intreabat niciodata de ce chinezii si indienii sunt printre cele mai numeroase popoare? E simplu – nivelul redus de cultura implica mult mai putine obiceiuri de curtare, iar asta duce la mai multe relatii, la mai mult sex. Ce, n-am dreptate?

Latest Comments

  1. Anonymous 8 ianuarie 2011
  2. Mihaela Popa 8 ianuarie 2011
  3. blue_hurt 8 ianuarie 2011
  4. Mack 8 ianuarie 2011
  5. Nume 11 ianuarie 2011
  6. Mack 12 ianuarie 2011
  7. Andreea 5 februarie 2011
  8. Mack 8 februarie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.