>How to: Modern Warfare 2 Special Ops pe LAN

>

Cand a fost lansat MW2, au aparut 2 release-uri: Razor1911 si Skidrow care te lasau sa joci campania singleplayer. Apoi, TeknoGods au scos un enabler care era facut pentru cei care aveau jocul original dar voiau sa joace Special Ops intr-o retea LAN.
Sa zicem ca ai Modern Warfare 2 (dar nu ai dat bani pe el) si vrei sa joci Special Ops intr-o retea LAN. In mod normal nu-i posibil, insa o metoda este.
De ce mai ai nevoie? De o rasnita de calculator care e in stare sa ruleze MW2, conexiune la internet pentru amandoua calculatoarele si Steam. Daca va este frica ca Steam sa nu va blocheze contul (pana la urma, ce explic eu aici, e oarecum ilegal) puteti sa va creeati un cont „dummy”.

O sa va explic in randurile ce urmeaza sa faceti:
1.Daca ai release-ul de la Razor treci la punctul 3, daca ai cel de la Skidrow citeste mai departe:
2.Descarca iw4sp.7z, dezarhiveaza-l cu 7zip si da-i replace (sau overwite) la executabilul cu acelasi nume din folderul unde aveti instalat MW2.
3.Copiati in folderul unde este instalat MW2 continutul arhivei TeknoMW2 Hotfix.7z
4.Faceti un shortcut pe desktop pentru TeknoGods_MW2SP.exe pe ecran.
5.Cel care va fi server (de preferat sa fie un pc mai performant) va adauga in casuta Target a shortcut-ului „–ip=127.0.0.1” fara ghilimele. Cel care nu va fi server va trebui sa adauge tot in Target „–ip=X” unde X este ip-ul care il are viitorul server de Special Ops. Il poti afla prin mai multe metode, una din ele fiind deschiderea cmd-ului apoi tastarea comenzii ipconfig. La Ethernet adapter va arata IP-ul care il are viitorul server.
6.Ca server, dati click pe shortcut-ul care l-ati facut (TeknoGods), alegeti Special Ops, apoi Two Players online, alegeti misiunea, apoi asteptati..
7.Client fiind, dati click pe shortcut, urmati aceiasi pasi ca si serverul cu o singura deosebire: la final apasati tasta F12 pentru a se conecta la server.
8.Cel care are server-ul da click pe Start Op, Enjoy!

Aceasta metoda a fost testata cu succes de catre mine, pe o retea pc-pc, cu ip-uri de forma 10.0.0.X, si cu internet prin modem usb de la RDS.

*Parola pentru arhive este „www.macku.net”  fara ghilimele.

Latest Comments

  1. Anonymous 12 iunie 2011
  2. Mack 12 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.