>Harap Alb, pe intelesul tuturor. Partea 7

>-Calule, eu sunt de parere sa mergem prin apa…Stiu ca poti sa zbori si-am rezolva doua probleme dintr-un singur foc, nici noi n-am fi in pericol sa ne inecam, nici n-am calca peste nunta furnicilor, dar adevarul este ca…puti. Mirosi ingrozitor, si ti-ar trebui o baie!


Si hop, cei doi se aruncara in apa involburata, apoi iesira cu bine, reimprospatati si mirosind a primavara, cand de-odata, le iesira in cale o furnica zburatoare:

-HarapAlb, pentru ca nu ne-au stricat sindrofia, as vrea sa-ti dau adresa mea de mail, cand vei avea vreodata nevoie de ajutor, da-mi un „share location” si-o sa vin negresit cu toate furnicile mele.


Dupa ce HarapAlb si-a notat adresa, a pornit mai departe calare pe calul lui cand deodata a auzit un bazait. Se uita in stanga, se uita in dreapta, cand colo, de-asupra lui, un roi de alibine zbura in cautare de un stup. Atunci HarapAlb, se dadu jos de pe cal, isi scoase unealta multifunctionala de la brau, scobi un bustean si imediat, albinutele toate intrara in noua casa. Si cum mergea HarapAlb, foarte mandru de fapta buna care o facuse, il ajunse din urma regina albinelor, care-i spuse, printre bazaieli:

-Da-mi contul tau de twitter, cand o sa ai nevoie de ajutor, scrie un tweet care sa contina hashtag-urile #ajutor #reginaalbinelor si #sasugioceapa si imediat, eu cu albinutele mele o sa venim sa te ajutam!


HarapAlb, bucuros din cale-afara, pleca mai departe pana cand ajunse la un boschetar care murea de frig in mijlocul verii, nu de din alta cauza, dar statea intr-un frigider Fram, cu capul in congelator cautand inghetata. Si cum boschetarul era deja o vedeta pe Youtube, HarapAlb il recunoscu de la distanta, si printre hohote de ras isi scoase telefonul sa-l filmeze, dar boschetarul ii striga:

-Razi tu razi, HarapAlb, dar brațî tăeti, chișioari tăieti, copturî galbenî, că.. sa ma ei cu tine, ca ti-oi fi de folos!

Si HarapAlb fu de acord cu sindromul tourrete a lu’ Gerila, si mersera mai departe impreuna.
Si tot mergand ei asa ajunsera in Uganda unde setea si foamea merg mana in mana ca wiskey-le cu redbull, si-l intalnira pe Mbatunga, un bastinos lung si desirat, care ajunse sa manance bataie de foame si bause ce bea si Bear Grylss in momentele de criza  si acum se uita plescaind pofticios la calul lui HarapAlb.

HarapAlb ridica din umeri – e criza, de ce sa caut un Flamanzila, Setila si Pasari-lat-lungila cand il pot lua pe Mbatunga, care-i un 3in1classic al erorilor genetice? Si HarapAlb ii facu cu degetul lu Mbatunga pana cel din urma se decise sa mearga in aventura. Adica, ii facu semn cu degetul, sa nu se inteleaga prostii.

Va urma…

Latest Comments

  1. taz 21 februarie 2011
  2. Luisa88 25 februarie 2011
  3. Mack 25 februarie 2011
  4. ripaila 25 februarie 2011
  5. Mack 25 februarie 2011
  6. Luisa88 1 martie 2011
  7. Mack 1 martie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.