>Reincarnare

>

Mi-am facut odata un test despre reincarnare. Am raspuns la cateva intrebari si la final mi-a dat ca in viata anterioara am fost Casanova. Nu prea ma vad in persoana lui. Desi iubesc femeile si caldura lor trupeasca caracterul meu duce mai mult spre a unui barbat familist. Ca sa ma simt implinit nu trebuie sa treaca prin patul meu sute de femei. Punctul in care ar trebui sa ajung pentru a ma simti pe deplin satisfacut este acela ca intr-o zi sa am o familie fericita cu 2 copii, casa mea cu gradina si un leagan legat de un par (cu pere moi) in fata casei, o masina nemteasca (eventual 3: una sport, una pentru off-road si una de familie). Si bani sa imi ajunga de un trai decent.
Si necrezand ca am fost Casanova, ma gandesc, ce oare am fost? Uneori simt ca nu apartin acestei lumi, prea moderne pentru mine, prea rapida. Nu-mi plac telefoanele mobile, internetul si toate chestiile astea care ne-au facilitat traiul. Imi placea mult mai mult cand eram mic si gaseam bilet pe frigider cand veneam de la scoala cu ce era de mancare si ce trebuia sa fac, cand scriam scrisori…Corespondam, si asteptam cate o saptamana raspuns… Era mult mai distractiv cand jucam flori, fete sau baieti, somata, baba oarba (imi placea sa fiu eu baba oarba ca aveam ocazia sa pun mana pe tzatze la fetite) si completam oracole. Acum ai programe: X-ulescu atempt to sa te prinda de tzate:-> Install.
Nu-mi plac timpurile astea… In ce timp m-as simti cel mai bine?
Nu prea stiu istorie ca sa enumar anii asa ca voi spune in cuvinte vremurile.
Pe vreamea cand barbatii umblau intr-o mana cu o bata iar cu cealalta tragea femeia de par? Poate doar pentru faptul ca nu ar trebui sa ma barbieresc.
De fapt ma voi opri sa enumar vremurile pentru ca a inceput sa curga apa de la un calorifer si stiu vremea cand as vrea sa traiesc… cred ca stiu, inca mai am dubii…
Mi-ar place pe vremea lui Arthur sa fiu un cavaler curajos… dar cred ca soarta m-ar fi facut un taran.
Mi-ar place sa fiu boier pe vremea lui Lapusneanu… dar mai bine nu, ca stim ce au patit…
Cel mai mult mi-ar placea pe acea vreme cand lumea mergea cu trasura si caleasca… cand barbatii purtau jobene iar femeile – rochiile alea cu corset si cu acele coafuri sofisticate…
Cand exista foarte mult respect si bun simt, cand se respecta codul bunelor maniere. Barbatii sarutau mana femeilor, iar femeile inca mai roseau la acea vreme.
Dar sa revenim in zilele noastre ca s-a umplut castronul in care picura apa de la calorifer.
Tu in ce vreme ai vrea sa traiesti? Ce sa fii?

Acest articol este un guestpost si apartine lui Blue_Hurt, unul din prietenii si comentatorii mei de valoare 馃檪

Latest Comments

  1. Mihaela Popa 26 februarie 2011
  2. Bianca Matei 26 februarie 2011
  3. cristina 26 februarie 2011
  4. Mack 26 februarie 2011
  5. blue_hurt 2 martie 2011
  6. Mack 2 martie 2011
  7. blue_hurt 3 martie 2011
  8. Mack 5 martie 2011
  9. Anonymous 13 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.