>Social geek, o specie noua.

>

Dacă acum cațiva ani, mai precis în perioada în care eu nu prea eram născut, sau mă rog, eram născut dar nu eram prea valoros umanitații, și în cea imediat urmatoare, existau 2 categorii de bărbati (nu neapărat la noi în țară, că noi și așa suntem cam în urmă) :

  • nerd/geek cum zic americanii, care inventau limbaje de programare și-si faceau calculatoare din casetofoane, ușor de recunoscut după freaza dezordonată, cămașa cu patrațele și ochelari de vedere cu multe dioptrii (în minus și in plus, după caz) care nu aveau niciodata curajul necesar să invite o fată la o cafea, sau dacă erau înzestrați cu această calitate, nu dispuneau de skill-urile sociale care să facă din acea întalnire una de succes.
  • bărbații care se pricepeau la mașini/motoare și fotbal și alte chestii lumesti, care stiau cum să vrajeasca o fată, care se îmbracau cu blugi și…ați prins voi ideea…

Pentru o femeie era clar în acea perioadă cu cine putea să petreacă o seara faină, și cu cine nu. Acum, de când tehnologia nu mai e așa inaccesibilă, și fetele sunt în stare să-și instaleze un amărât de Windows, ca femeie, ai toate șansele să dai peste un tip care la prima vedere e doar un regular guy, ca toți ceilalți, dar de fapt, sa fie un geek sub acoperire. De ce?

Pentru că în zilele noastre există categoria intermediară – social geek-ul. Bea, fumează, cânta la karaoke, se distrează ca orice bărbat normal, etc dar când îl pui în fața unui calculator, e hecăr. Pana la urma, ajung la sloganul serialului The Big Bang Theory – Geek is the new sexy. Si apropo de serial, il recomand cu caldura.

Latest Comments

  1. Andreea 10 februarie 2011
  2. taz 10 februarie 2011
  3. Mack 10 februarie 2011
  4. Andreea 10 februarie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.