>Whoaaa, cum arata jocurile video in zilele noastre!

>Initial, articolul asta voiam sa fie unul d-ala simplu, trei lulele, trei surcele, cu doua randuri de text in care sa-mi arat netarmuita admiratie pentru gradul ridicat de realism care il are jocul din filmuletul urmator.

In mod normal ma feresc de a scrie (da, stiu, „scrie” e cam mult spus) articole scurte de genul asta, ca-i plin internetul de bloguri de genul asta, si voiam sa fac o exceptie, ca si asa nu prea am avut timp sa activez pe blog, insa nu ma pot abtine sa nu aberez un pic.
Dupa ce-ai dat play la filmulet, gandeste-te cateva secunde bune, ca ce-ai vazut nu-i un filmulet regizat digital, ci sunt imagini si secvente dintr-un joc.
Si, dupa ce te-ai obisnuit cu ideea, adu-ti aminte de jocurile video de pe console sau Pentium 3 care ti-au incantat tineretea. Super Mario, Contra, Doom, Quake, etc
Cam mare diferenta intre exemplele date de mine, si viitorul Battlefield 3, nu? Daca in 15 ani s-a ajuns la un atat de mare grad de realism, eu zic ca nepotii, daca nu si copii mei, nu vor mai putea face diferenta dintre real si virtual, si mie nu-mi convine, ca mi-ar placea sa-i invat sa faca zmee si sa mearga cu cortul de mici…

Latest Comments

  1. Octi 19 aprilie 2011
  2. rembo! 19 aprilie 2011
  3. ripaila 20 aprilie 2011
  4. Mack 20 aprilie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.