>Modern Warfare 3, primele informatii

>

Cei care ma stiu, cunosc foarte bine faptul ca sunt un fan al shooterelor de calitate, si astept cu nerabdare in fiecare an anumite titluri consacrate. Daca anul trecut a fost vorba de Medal Of Honor: Afghanistan si Call of Duty: Black Ops, anul acesta stau cu ochii pe Battlefield 3 si pe Modern Warfare 3. Si daca de Battlefield am mai zis cate ceva, de MW3 nu stiam mare lucru pana am facut niste sapaturi si-am aflat niste chestii:

Call of Duty: Modern Warfare 3 este jocul cu numarul 8 apartinand francizei Call of Duty. La dezvoltarea jocului lucreaza Infinity Ward, Sledgehammer Games si Raven Software, iar data de lansare este 8 noiembrie 2011.
Faptul ca pe langa IW lucreaza si Sledgehammer si Raven e un lucru foarte bun, pentru simplul fapt ca imediat dupa lansarea MW2, o parte din echipa Infinity Ward si-a cam bagat picioarele si-a plecat prin alte parti, insa cei de la Activision au fost destul de destepti incat sa-i adune la loc pentru crearea acestui joc. Sunt convins ca daca il faceau astia de la Treyarch, iesea o panarama gen Black Ops…

Probabil va amintiti (daca nu, sa va fie rusine mah, rusine!) cum se termina Modern Warfare 2, cu Cpt. Price si Lt. Soap care si-o iau pe cocoasa, pe rand, de la Gen. Shepherd, pana Soap ii face o aerisire la creier generalului cu un cutit infipt prealabil in propriul piept, si Nikolai care stie el un loc unde sa se ascunda toti trei – Da, i know a place!

Ei bine, MW3 este o continuare in toata regula, incepand la cateva momente dupa sfarsitul MW2, adica Soap, Price si Nikolai sunt pe fuga, Makarov a scapat, SUA inca e atacata de Rusia…Razboiul se intinde si in Anglia, Franta si Germania devenind un razboi mondial. De altfel, daca va uitati la trailer, logo-ul WW3 (World War 3) se transforma in MW3 prin intoarcerea primei litere ca sa nu mai zic ca si Makarov vorbeste despre un conflict global.

Campania va avea vreo 15 misiuni, care te vor purta pe tot globul din Manhattan la Dubai, in pielea unui agent din Russian Federal Protective Services (garda presedintelui rus) , un operator SAS, un ochitor pe tanc din U.S. Armored Division, sau un tragator pe AC-130 (abia astept!!!) si binenteles, personaje cheie din MW 1 si 2, dar si personaje noi, cum ar fi doi operatori din DELTA.

Pe langa campanie, jocul vine cu un Spec Ops cu 2 moduri de joc – Survival si Mission., alaturi de multiplayerul clasic cu care ma voi distra dupa ce termin campania singleplayer de vreo 2-3 ori…

Ah, era sa uit, cine stie un pic de engleza si vrea niste spoilere, gaseste aici.

Latest Comments

  1. Nepoate 29 mai 2011
  2. Mack 29 mai 2011
  3. Nepoate 2 iunie 2011
  4. Mack 2 iunie 2011
  5. Andrei Grozea 28 octombrie 2011
  6. Andrei Grozea 28 octombrie 2011
  7. Macku 28 octombrie 2011
  8. Macku 30 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.