>O bere in parc, fara adrenalina, va rog!

>

Imaginați-vă următoarea situație. Într-un municipiu din România, mai exact într-un parc din acel oraș, se află o pizzerie cu terasă în aer liber. Terasa e în așa fel amenajată încât oricine trece prin parc, de la adulți la copii de țâță, pot vedea fară nici o problemă, persoanele care stau la mesele de la terasă și ce consumă ele acolo.

Situația nr.1
Gigi Petardă, împreună cu prietenul si totodată colegul de scară Jean Bursuc, se asează la o masă, comandă fiecare câte 10 beri, de le uită si ei câte au fost, până nu mai sunt în stare să se privească unul pe celâlalt, pană când li se face rău de la atâta alcool. Poliția trece prin zonă, îi vede, și pleacă mai departe. Sfârșit.

Situația nr.2
Popescu Ion, după o zi călduroasă de vară, iese în parc să se mai răcorească. În loc să se ducă la terasă și să se simtă agasat de muzica de proastă calitate sau de clienții fideli (Gigi Petardă și Jean Bursuc) care au cam întrecut limita la alcool, preferă să se aseze pe o bancă, la vreo 10-15 metri de terasă, cu o doză de bere in mână. Poliția trece prin zonă, îl vede, și-i trântește o amendă. Sfarșit.

Cu alte cuvinte, e in regulă sa-ți rupi capul, să bei până te bâlbâi, să devii recalcitrant si degrabă mânios, atâta timp cât o faci într-un cadru organizat. Dar, să nu cumva să faci greșeala să încerci să te relaxezi undeva, decent, liniștit, c-o bere in mână, la vreo 10 metri de un bar unde toți sunt praf – pulbere fină, că iți iei o amendă de nu te vezi, naiba să-i ia cu legile lor cu tot.

Latest Comments

  1. acsel 26 mai 2011
  2. Octi 27 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.