>Amy si lipsa de orizontalitate.

>

Acum ca a murit Amy Winehouse (care fie vorba intre noi, n-a avut nici macar bunul simt sa moara de moarte buna) sunt curios cam cati ipocriti care l-au ascultat in draci pe Michael Jackson numai dupa ce a murit, o asculta acum in acelasi fel piesele lu’ Amy?

Inteleg ca e o chestie generala, universal valabila, si deloc localizata intr-un anumit areal, ca artistul, pardon, talentul unui artist sa fie recunoscut abia dupa ce a trecut de ceva in lumea celor drepti.

Drepti, orizontali si tzapeni – completez eu…) insa ipocrizii de genul asta ma scarbesc maxim.

Chiar nu poti sa fii la fel de vertical orizontal ca hoitul fostului artist, si sa-ti pastrezi un nivel de sinceritate cu tine insuti, ca nu cred ca-i ca si cum n-ai da apa la soricei pentru o ruda antipatica.
Nu-i ca si cum matusa iti bate obrazul ca la parastasul bunicului in loc sa te smiorcai si sa-ti aduci aminte cu jale de clipele cand bunicul iti dadea bani din pensie sa-ti iei ceas Ben10, tu trageai verisoarele de…codite. Nu, chiar nu-i asa!
Eu zic ca e o dovada de bun simt sa asculti piesele lu Amy, la fel de rar, sau des, facand abstractie de trecerea in nefiinta.

Latest Comments

  1. octi 26 iulie 2011
  2. Mack 26 iulie 2011
  3. blue_hurt 27 iulie 2011
  4. lucian 28 iulie 2011
  5. Mack 2 august 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.