>Modern Warfare 3 Gameplay

>

Cand am aflat primele informatii despre Modern Warfare 3, nu m-am putut abtine si le-am sintetizat intr-un articol.

La acea data nu erau disponibile prea multe imagini sau filmulete insa la editia de anul asta a E3 (Electronic Entertainment Expo – raiul pe pamant al gamerilor) echipa care se ocupa de urmatorul shooter MW3 a facut o prezentare a gameplay-ului…


Concluzii dupa vizionare? Imediat, in functie de ce apare in filmulet:

Da, da, e aproape acelasi motor-grafic, un pic mai finisat, n-o sa vedeti minuni ca in Crysis 2 (CryEngine 3) sau Battlefield 3 (Frostbyte 2) insa trebuie sa recunoasteti ca arata bine. Si o sa se poata bucura si gamerii cu fonduri reduse, n-o sa trebuiasca sa va vindeti rinichii ca sa-l puteti juca.

In misiunea din filmulet actiunea se petrece in portul New York, din perspectiva unui operator Delta. Actiunea incepe sub apa, si ma asteptam sa fie baietii de la SEALS, insa clar nu-s ei, ca aia vorbesc altfel…

In momentul in care se pierde legatura cu controllerul de XboX, se vede in meniu prezenta „Demo Cheats”. Deci, o reintoarcere a cheat-urilor, ca in primul MW, cand inamicii se transformau in gramezi de cauciucuri.

In momentul in care se planteaza mina pe submarin, nu e marcat locul (cum e in alte jocuri, cu chestii galbene care palpaie) ceea ce dupa parerea mea, e un detaliu care adauga, daca nu realism, macar un feeling de film de actiune interactiv.

Odata iesit la suprafata, iti dai seama ca de fapt motorul grafic e in stare acum sa creeze spatii de joc extinse, spre deosebire de celelalte 2 titluri MW. Deasemenea, apar si primele arme: Frost (operatorul Delta pare ca are un HK MP5, iar pe jos se gasesc AK-74U si FN P90)

Actiunea e te umple de adrenalina, peisajul e apocaliptic (Daca e razboi mondial, apoi razboi mondial sa fie!) si peisajul si coloana sonora sunt epice. Sincer, cu un compozitor ca Hans Zimmer care se ocupa (din nou) de soundtrack, nici nu ma asteptam la altceva.

Per total, impresia mea este una foarte buna. Intradevar, pe partea „tehnica” nu vine cu nimic nou, cum se intampla in celelalte jocuri lansate anul asta. Infinity Ward se concentreaza pe feeling si poveste, care unii o neglijeaza.

Sursa: 9gag

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.