>Pe scurt, trei chestii despre retelele sociale.

>

1.Despre Facebook
Facebook se transforma incet-incet dintr-o retea de socializare in site-ul de identitate online suprem. Pe facebook ai prietenii, ai relatiile, ai pozele, ai interesele, ai mail mai nou, ai mesagerie si chat, si in plus, poti folosi contul de Facebook pentru a lasa comentarii pe bloguri, pe site-uri de stiri, etc. Se integreaza cu sistemele de operare pentru mobile pentru a-ti actualiza agenda cu pozele oamenilor si calendarul cu datele lor de nastere. Mai mult, poti sa te loghezi in tot felul de aplicatii folosind contul de Facebook. Cand stai sa te gandesti, e un pic scary, nu-i asa?

2.Despre Google+
Toata lumea vrea sa vada care-i treaba cu Google+ care-i ultima gaselnita in materie de retele socializare de la Google dupa Orkut. Ca mai e si Orkut, care rupe stilul in India si Brazilia insa pun pariu ca multi de pe la noi nici n-au auzit. Tu ai auzit de Orkut? Eh, ideea e ca daca au dat-o in bara prima data, acum s-au pus pe treaba calumea si au reusit sa atraga chiar atentia romanilor.

3.Despre MySpace
Justin Timberlake is CEO bitch! La MySpace. Dupa ce a jucat in The Social Network, cantaretul si-a dat seama ca nu-i de gluma cu retelele de socializare si a facut o investitie de 35 milioane de dolari in muribundul MySpace. Acum depinde doar de el daca o sa transforme reteaua in ceva de succes sau o sa fie doar un moft.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.