>De ce sa cureti dupa altul?

>

Azi, dupa ce am zis ca am fost pus umarul la Let’s Do-it Romania, trei persoane diferite mi-au zis ca treaba asta e o prostie. Ca altii o sa continue sa faca gunoaie, ca pe altii oricum ii doare in fund, ca „de ce sa strang eu dupa altii?”

Da, gunoaiele se vor aduna din nou in padurea unde eu si prietenii mei am facut curatenie, dar vor fi sensibil mai putine decat daca nu faceam nimic. Si da, acum ii doare in fund, dar cu timpul se educa. Sau mor aia care acum arunca gunoaie si o sa se ridice generatiile tinere, care astazi au strans gunoaie. Nu cred ca un pusti care astazi a strans gunoaie, si se va duce si la anul, si peste doi ani la curatenie, va mai lasa gunoaie pe unde trece. Si poate multi pusti d-astia, or sa-i faca pe cei care fac gunoaie sa se simta foarte naspa…

Daca nu stii despre ce e vorba, du-te in Paris, Bruxelles sau Berna si arunca un chistoc pe strada, in centru, apoi suporta privirile celor care te-au observat…daca nu cumva te pun sa-l ridici de pe jos.

Chiar trebuie sa fim amenintati cu amenzi usturatoare si bataie la fundul gol ca sa avem grija de parcurile si padurile noastre?

Ah , ca era sa si uit…un tip a venit la curatenie azi cu pustiul, care nu are mai mult de 4 ani. De ce? Cel mai probabil pentru ca vrea mai degraba sa-l invete sa faca curatenie decat sa faca mizerie. Numa’ zic…

Latest Comments

  1. Cipri.S 25 septembrie 2011
  2. Barba 25 septembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.