>Let’s Do-it Romania, Airsoftul si prezervativele Vulturul?

>Hai noroc. Inainte de a ma acuza ca am luat-o razna si scriu titluri d’amboulea, te rog sa ai rabdare pana explic cum sta treaba.

Airsofterul e frate cu codru’  Dovada: Sacii cu gunoaie adunate.

Azi a fost ziua curateniei in toata tara, voluntarii de la Let’s Do-it, Romania strangand astazi mormanii de gunoaie de pe plaiurile carpato-danubiano-pontice iar comunitatea de airsoft (nu chiar toti, mai degraba o parte, dar oameni faini) din Iasi a pus umarul la stransul gunoaielor din zona fostei gradini zoologice de la Bucium, terenul nostru de joaca.
Ne-am pornit cu o ora mai devreme ca de obicei ca sa putem imbina utilul cu placutul, si in aproximativ o ora,  locatia de airsoft era curata. Am terminat treaba chiar cand voluntarii abia incepeau culesul, si noi ne-am vazut de treaba in continuare cu un joc de airsoft Capture The Flag, cum e obiceiul pe la Iasi.

Am zis de Let’s Do-it, Romania, am zis care-i treaba cu airsoftul…am uitat ceva? 
Ah, da! Nu prea facem noi gunoaie, insa zona e preferata de iubitorii sexului in natura taxat la ora, asa ca pe langa sticle, PET-uri, hartii, servetele umede, caserole de mici si pungi, am cules si ambalaje de prezervative. Durex, Love+ si o marca care pana acum n-o stiam.

Acum ca totul s-a terminat cu bine, am si eu o intrebare…ce-o fi fost in capul unei firme producatoare de prezervative sa-si boteze produsele Vultur?
Cum aia masii a ajuns fratele acvilei, acest rapitor mandru care ne impodobeste stema nationala, brand de prezervative?

Latest Comments

  1. Cipri.S 24 septembrie 2011
  2. Macku 24 septembrie 2011
  3. Ionela 26 septembrie 2011
  4. Macku 26 septembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.