Nu cred in Siri.

Poate ati auzit, pe langa faptul ca Steve Jobs a murit, ca s-a lansat iPhone 4S care are Siri.
Atunci cand s-a lansat primul iPad se facea misto de nume (la „absorbant” in engleza se zice „pad”, si nu ma refer la adjectiv daca ma intelegeti) iar acum, povestea se repeta: Siri in Japonia inseamna fund iar in Georgia – penis.
Numele e amuzant pentru aia, insa functia in sine nu-i deloc revolutionara, eu si ceilalti utilizatori de Android OS aveam ceva de genul, acum mai bine de un an. Ma rog, baietii s-au priceput tot timpul sa reinventeze roata…si eu ma indoiesc sincer ca treaba sta in felul in care e prezentat in filmulet.

E o nevoie de putere de procesare foarte mare (ca sa nu zic imensa), si o baza de date bazata pe invatare, pentru a putea recunoaste rapid si corect cuvinte cheie spuse in cadrul unei propozitii, indiferent de nivelul de sunet ambiental, indiferent de accent, indiferent de sunetul vocii intr-un anumit moment, si a executa exact actiunea dorita de posesorul aifonului. Dar sa trecem la lucruri mai amuzante.

Pentru cine a jucat Portal (cel putin pe primul, ca in Portal 2 nu stiu care e treaba, nu l-am jucat) poate si-l aduce aminte pe GladOS, robotelul ala simpatic care incerca sa-ti puna capat vietii, si daca da, o sa aprecieze urmatorul clip:

Misto, nu?

Latest Comments

  1. taz d_evil 10 octombrie 2011
  2. taz d_evil 11 octombrie 2011
  3. Macku 11 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.