>Si uite cum se transforma Battlefield 3 in MMOFPS

>

Proaspat lansatul (beta) multiplayer Battlefield 3 beneficiaza din start de awesomeness daca vorbim despre confruntarile masive intre 64 de jucatori pe harti gen Caspian Border cu vehicule, avioane and shit.

La cat e media acum, 64 de jucatori pe un server pare, daca nu mult, cel putin destul. Ei bine nu. Niste baieti simpatici, animati de dracu’ stie ce idee perversa, au creat pentru modul Conquest din Operation Metro, care initial puteau primi doar 32 de jucatori, servere la care se pot conecta simultan 128 de jucatori. O suta doua zeci si opt! Va imaginati ce macel virtual iese?

Chestia naspa e ca cei de la EA au anuntat ca jucatorii care vor fi prinsi ca joaca pe serverele alea vor fi banati. Era un nene roman care se lauda ca a jucat pe un astfel de server si n-a patit nimic, dar mai stii?

Parerea mea? N-o sa reuseasca mare lucru, intr-un fel sau altul, Battlefield 3 tot se va juca in 128 de oameni si va avea mai mare succes o varianta crackuita care suporta asa ceva decat jocul original, limitat din soft…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.