Eu si sportul, baba si mitraliera.

Cine se uita la mine, ma incadreaza in categoria atletic desi mare atlet din mine n-a iesit vreodata.

Perioada in care cineva ar fi putut sa recunoasca vreun talent nedescoperit nici la ora actuala mi-am petrecut-o la tara, osciland intre fotbal pe maidan si聽parcour dans le nature聽cu alte cuvinte catarat prin copaci cu alergarea aferenta cand eram observat de propietarul pomului fructifer. Poate as fi facut karate, poate iesea ceva din mine daca ma apucam de alergat, dar la tara degeaba, posibilitatile sunt nule.
Apoi a urmat perioada liceului unde singura mea preocupare notabila in materie de sport a fost Counter-Strike. Sa nu aud ca nu-i sport, ca atata timp cat se fac campionate mondiale si exista si-n Romania (nu stiu daca mai este) Promers League, atunci este.
Am inceput sa cochetez cu sticlismul.
Apoi m-am angajat si-am inceput sa ma ocup din ce in ce mai des cu聽sticlismul, sa practic indeosebi halbere.<halbere.

Alergatul dupa gagici se cheama tot sport? Ca mai practic si d-astea in momentul cand nu am o prietena stabila, in caz contrar ma reprofilez pe aruncatul cu privirea.

Pana prin 2009 cand un actual prieten m-a bagat cu japca intr-un lot sportiv si-am concurat deja cu succes la probe de patrula militara. Am peste 5 diplome cu care se mai lauda maica-mea din cand in cand, dar nici o medalie, din lipsa de fonduri.

Tot in 2009 m-am apucat de airsoft chiar daca in acel moment nu era recunoscut in mod oficial de legislatia actuala ca sport, si activez cat de des pot. Numai ca ultima data cand am fost, mi-a cedat replica (la cate zeci de kilograme de bile are trase nici nu ma mir) si o sa stau un pic pe tusa pana o repar.

Cam la asta se rezuma activitatea mea sportiva.

La 聽halbere.
Serios vorbind, cu un pic de antrenament in conditii grele pot sa scot sub 33 de minute la 8000m.

Astea fiind spuse, declar articolul acesta leapsa prin puterea care mi-a fost investita si cum am luat-o de la Octi o si dau mai departe lui Radu.

Latest Comments

  1. Andera Y 8 noiembrie 2011
  2. Coca Marcel 9 noiembrie 2011
  3. Macku 10 noiembrie 2011
  4. Macku 10 noiembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.