Live blogging Internetics Hot Spot. II

Am zis ca fac live blogging dar binenteles ca m-am luat cu alte chestii si-am lasat-o balta, asa ca articolul asta il scriu din Friends Hostel in timp ce stau de vorba cu un tip din Germania si o tipa din UK.

Ultimul eveniment din prima parte a fost lansarea device-ului care nu-i nici tableta nici telefon, Samsung Galaxy Note. Toata lumea prezenta a avut ocazia sa lase cate o notita pe Note iar in pauza a fost prezentat un slide show cu cateva din creatiile celor prezenti. Cea mai faina a fost cea apartinand lui Pandutzu – Y U NO SMALLER – imi pare rau ca nu am si o poza drept dovada. 🙂
Dupa o mica pauza in care am baut o bere cu colegii mei din echipa era sa ratez inceputul partii a doua a Internetics Hot Spot, in care s-a vorbit despre brandul personal in online.
S-au spus multe chestii si majoritatea le-am uitat, cateva le-am dat drumul pe contul meu de twitter (o parte cu hastagul #interneticshotspot) insa din ce imi aduc aminte, s-a spus ca atunci cand iti construiesti brandul personal trebuie sa te nisezi cumva, dar totusi sa scrii despre ce iti place.
Deasemenea, trebuie sa muncesti 24 din 24, 7 zile pe saptama, ca sa ajungi la succes. Cand a venit partea cu intrebarile, am pus mana pe microfon si am intrebat cam cat ar dura, cu experienta de acum, sa ajunga de la zero din nou la nivelul de acum.
In afara de Cristina Bazavan care mi-a raspuns ca ar dura 15 ani, Bogdan Teodor Olteanu, Bogdana Butnar, Dragos Novac si Cristian Manafu au ajuns la concluzia ca ar dura in jur de un an.
Foarte fain eveniment, m-am intalnit iar cu Bogdan care statea de vorba cu Cristi si-am dat noroc cu amandoi, iar la final (cand plecase toata lumea) am mai schimbat niste pareri cu o parte din colegii din echipa Mobilers. Frumos, dar abia astept sa ajung acasa…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.