Ma duc si eu la Internetics

Anul asta, la fel ca in fiecare an din 2001 incoace se organizeaza un festival de branding, marketing şi advertising online cu numele de Internetics.

In cadrul acestui festival, pe 17 noiembrie, se organizeaza intalnirea informala Internetics Hot Spot unde se va discuta despre construirea imaginii personale in online si despre utilizarile aplicatiilor mobile cu Cristian Manafu, Bobby Voicu, Dragos Novac, Cristina Bazavan, si Bogdana Butnar.

De ce va dau informatiile astea? Cum zice si titlul, faptul ca fac parte din echipa Samsung Mob!lers mi-a oferit acces la eveniment, pentru ca tot atunci va avea loc si lansarea unui device revolutionar, si anume Samsung Galaxy Note (despre care veti mai auzi).

Nu stiu daca o sa fac live blogging sau live twittering, ultima data cand am incercat asa ceva nu prea mi-a iesit dar promit ca revin cu informatii.

Update 1: Orice intrebare despre Samsung Galaxy Note (tinand cont ca sunt ambasador Samsung deci am butonat deja device-ul si am acces la informatii de calitate) va rog sa le puneti intr-un comentariu la acest articol: Oare cum ar fi? Afla raspunsul cu Note!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.