My two cents.

N-am mai scris de cateva zile. E complicat, prea multe pe cap, si serviciu si in viata personala m-au dat atat de tare peste cap incat daca eram vreun broscoi ma transformam ca povesti in print. Nu, sunt doar eu, acelasi eu, la fel ca in fiecare zi.


Initial vroiam sa scriu doua chestii separate dar pentru mine sunt legate cumva, printr-o legatura care n-o pot explica, e doar o senzatie care o simt eu acum cand astern pe o foaie inexistenta randurile astea. Sa trec totusi la subiect, ma rog, la primul din cele doua…

Pe Doc il stiu de ceva vreme si chiar daca nu-s mare fan hip-hop (eu ascult toate cacaturile care-mi gadila urechile) m-am bagat si sa ascult noul album, intitulat Lucrare de control.

Apropo, va invit sa cititi recenzia albumului scrisa de bunul meu prieten Andrei, omul a investit timp si pasiune si merita sa va rupeti 5 minute din viata sa cititi.

Mie imi place tot albumul, dar mai ales piesa lui Doc cu Whats’Up – Ceai care mi-a placut atat de mult de prima data cand am ascultat-o, si chiar acum in timp ce scriu aceste randuri, o ascult obsesiv, pe repeat.

Cum ziceam, voiam sa scriu doua chestii total diferite, un articol despre cat si cum m-a afectat o simpla piesa, si un altul despre un sfat. Dar in mintea mea, acum, parca cele doua chestii se completeaza ca doua piese de Lego, ca doua suflete pereche…

Da un play la piesa in timp ce citesti randurile de mai jos.

Tii la cineva, te indragostesti si poate iubesti cum n-ai iubit pe nimeni pana in acel moment, poate investesti sentimente si timp intr-o cauza pierduta, si dintr-o anumita cauza, relatia nu rezista. Din vina ta sau a celuilalt, nu mai conteaza, si dupa un timp, cand durerea trece, cand ranile se inchid, cand zambetul si increderea reapare, intalnesti pe cineva.

Altcineva.

Iti dau sfat pentru ca am vazut prea multe suflete pierdute.

Nu cara dupa tine bagaje. Nu veni intr-o relatie noua cu teama de a nu suferi, nu veni cu sechele, nu veni cu idei preconcepute, nu veni cu „M-am fript cu supa, suflu si in iaurt”.
Pentru linistea ta sufleteasca, te rog, NU!

Nu veni intr-o relatie noua cu neincredere.

Ofera tot ce poti oferi de fiecare data cand o iei de la capat.
Ofera tot chiar daca ultima data cand ai facut-o ai pierdut.
Ofera tot daca vrei ca celalalt sa-ti ofere tot.

p

Latest Comments

  1. Ovidiu Nitan 1 decembrie 2011
  2. Andrei Bibire 17 aprilie 2012
    • Mack 18 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.