Cum se masoara o prietenie

Nu stiu altii cum sunt, da’ eu, cu prietenii aia adevarati, imi permit niste chestii. Si reciproca e valabila binenteles, in aceiasi masura, si ma refer aici la modul in care comunic. Daca-i vorba de colegi, simple cunostinte, amici (ati inteles voi ideea) vorbesc cu ei elegant, salut frumos, ma ridic in picioare cand dau noroc cu cineva, si nu tem sa zic cuvinte magice ca „Te rog” sau „Multumesc”.

Foarte serios, nu ma doare gura sa las, cum s-ar zice, loc de buna ziua.

Dar mai exista si omuletii aia simpatici care-mi sunt prieteni, si pentru ca ei sunt ceea ce sunt, ne permitem sa facem misto unul de celalt, sa ne „jignim” cu niste cuvinte care in mod normal nu le-ai accepta de la oricine fara sa-l injuri de mama, stele, cruci si pamatuf.

Este interesant cum niste cuvinte proaspat introduse in DEX la categoria jigniri sunt de fapt masura unei relatii de prietenie adevarata si ca omul care tocmai l-ai facut sandilau e de fapt foarte okay si n-o sa se supere daca-l suni in miezul noptii ca ai tu chef de mutat mobila prin casa. Exagerz, ca daca mi-ar veni mie idei d-astea, m-as da singur in gat la spitalul de nebuni. 馃檪

Insa am o curiozitate. Ne tachinam, facem panarama, totusi cand depasim limita?

 

Latest Comments

  1. Clau 25 martie 2012
  2. marck 25 martie 2012
  3. blue_hurt 26 martie 2012
  4. butterfly 10 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.