Hai sa depolitizam invatamantul.

>

Fig.1 De pe realitatea.ro

Nu cred ca exista (se poate sa ma si insel, si daca da, astept sa ma combateti cu dovezi) un loc pe lumea asta unde o minoritate sa aiba atatea drepturi si privilegii cum au maghiarii in Romania. Numai ca asta nu-i de ajuns. Daca s-ar putea, probabil s-ar ajunge ca minoritatea sa aiba mai multe drepturi/voturi/beneficii ca majoritatea, care contravine din start principiilor democratice dupa care functionam.

Sfidarea si nesimtirea celor din UDMR ajunge pana la sanatajarea politica a actualei conduceri pentru infiintarea pe teritoriul roman de facultati si universitati exclusiv in limba maghiara, destinate asigurarii (pe banii statului roman, binenteles) cadre superior calificate pentru Ungaria.

In aceasta situatie grava se gaseste Universitatea de Medicina si Farmacie din Tg. Mures si va rog sa contribuiti cat mai multi la semnarea unei petitii online care sa respinga amestecul politicului in deciziile interne pe care aceasta Universitate le ia si sa permita autonomiei universitare garantata de Constitutie, sa functioneze.

Puteti accesa aceasta petitie la adresa:http://www.petitieonline.com/respectati_autonomia_universitara_la_umf_tg-mures

Latest Comments

  1. un muresan 20 martie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.