Food Panda – Comanzi Mancare de pe SmartPhone

Abia am aflat si eu ca FoodPanda, o firma prezenta in toata lumea (in tari ca India, Polonia, sau Taiwan), care se ocupa cu comenzile online de mancare este disponibila si in Romania de ceva timp (pe moment, doar in Bucuresti si Cluj insa se extind). La momentul actual, firma colaboreaza cu 150 de restaurante (in lume numarul se ridica la peste 20.000!! ), ceea ce e mai mult decat suficient in cazul in care v-a palit foamea.

Desi stiu sa gatesc, am fost nevoit sa invat dupa ce m-am saturat de salam si pateuri, din cand in cand imi place sa apas doua-trei butoane si sa-mi comand ceva (de obicei pizza) asa ca nu pot decat sa salut prezenta FoodPanda si in Romania. Procedura de comanda pe site e foarte simpla, iar daca acceptati ca browserul sa va detecteze locatia mai sariti si peste niste pasi dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos.

In functie cu ce restaurante lucreaza FoodPanda, mancarurile sunt variate, cu specific tradițional indian, italian, grecesc, asiatic, turcesc, etc fara sa fiti obligati sa comandati doar de la acelasi restaurant iar la finalizarea comenzii veti primi pe mail/sms confirmare cu detalii si timpul pana la primirea comenzii. De asemenea, puteti comanda si bauturi. Dar poate ati mai dat comanda de mancare online… Ce face FoodPanda sa fie atat de special?

Pentru mine e usurinta de a da comanda. Telefonul meu este un asa zis “panou de control”  pentru toate activitatile mele. Cu el comunic, pe el imi notez chestii, citesc stiri, fac poze, vad clipuri, ascult muzica, imi verific contul bancar, ma joc, citesc, ma orientez, imi chem taxi-uri si mai nou…pot sa-mi comand mancare. Pentru ca FoodPanda are si aplicatii pentru iOS si Android care va scapa si de “efortul” de a sta in fata calculatorului. Din fericire pacate nu folosesc produse Apple asa ca nu stiu cum arata aplicatia de iOS insa am instalat aplicatia de Android, dupa cum puteti vedea in screenshoturile de mai jos.

Eu abia astept sa ajunga si in Iasi ca sa pot sa dau comanda din pat, de pe telefon, cum pot deja sa faca clujenii si bucurestenii.

Latest Comments

  1. Cronicarul 24 februarie 2014
    • Mack 24 februarie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.