Cumpar Obiectiv Nikkor 18-55

Eu nu cumpar, insa nu-i asa ca ati vrea sa cititi pe undeva un anunt de genu’? Nu-i asa ca ati vrea din tot sufletul sa scapati de obiectivul 18-55 fie el EDII, VR sau VRII dar nu puteti pentru ca aceasta sticla nu intereseaza pe nimeni?

Acest obiectiv vine la kit cu DSLR-urile Nikon, eu de exemplu m-am pricopsit cu el la D5100 si chiar eu l-am pus la vanzare cu 100 lei pe tocmai.ro si nu m-a intrebat nimeni nimic. Mai stiu pe cineva care l-a dat pe te-miri-ce-si-mai-nimica, numai sa scape de el. Practic nu stiu de ce nu-l vrea nimeni, pentru ca e o sticla ieftina  si usoara care focuseza mai repede si mai aproape decat multe alte obiective scumpe si are mai putine distorsiuni la zoom-ul maxim. Nici sa il dai moka nu-i okay, insa nimeni nu il cumpara, ca-i obiectiv stoc, si „e naspa”.

Ce poti sa faci totusi daca vrei sa scapi de el si gunoiul nu reprezinta o optiune? Te duci la Yellow Store in perioada 5 mai – 1 iunie 2014, care-s dealeri Nikon, cu obiectivul tau Nikkor 18-55, chiar fara cutie, acte sau mai stiu eu ce, si o sa primesti pe loc o reducere de 300 lei la achizitionarea unui obiectiv mai de fitze, si anume Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX. Serios vorbind, nu-i neaparat un pont ca sa va achizitionati un 18-105mm cat e un pont sa scapati de 18-55mm intr-un mod foarte profitabil care apare mai rar in viata asta.

Latest Comments

  1. Mihai 6 mai 2014
    • Mack 9 mai 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.