Upcoming unlocks in Battlefield 4

Pe langa metodele normale de avansare in Battlefield 4, adica teamwork, squadwork, acceptarea ordinelor commander-ului, squad-leader-ului, playing the objective, oferind viata daca esti assault, munitie daca esti support, spotting daca esti recon si reparand masinarii daca esti inginer, mai exista o metoda pe care am folosit-o cu succes in Battlefield 3, insa a disparut cu desavarsire din Battlelog, pentru ca acolo era.

Categoria Upcoming Unlocks te ajuta sa te concentrezi pe o anumita arma, vehicul, sau kit, whatever ca sa-ti iei battlepack-ul, medalia sau unlock-ul si punctele aferente. Totusi, desi au introdus o gramada de chestii faine in actualul Battlelog, acesta nu contine o categorie dedicata viitoarelor si apropiatelor chestii care urmeaza sa se deblocheze. Ma rog, dupa ce mi-am dat seama ca intr-adevar imi lipseste (de pe la Level 53 e a naibii de greu sa avansezi) am inceput sa caut prin internetzi si am dat peste bf4stats.com care se foloseste de API-urile celor de la Dice ca sa readuca in atentie cam cu ce ar trebui sa jucam ca sa ne luam medaliile mai repede. Dupa ce veti da un search cu numele vostru din Battlefiled veti avea o lista impresionanta de statistici, iar printre ele veti gasi si Upcoming Weapon Unlocks, Upcoming Vehicle Unlocks si Upcoming Medals.

Nu e din Battlelog, e din alt site insa isi face treaba. Plus ca daca vreti sa va afisati cu statusul vostru de jucatori, acelasi site poate sa va faca o semnatura personalizata care sa contina o imagine faina si diferite informatii. Asta de mai jos e a mea si se actualizeaza constant in functie de ce fac in joc.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.