RATP zice ca frauda este defectiune tehnica.

Stiti faza aia faina cu plata transportului pe autobuzele si tramvaiele RATP din Iasi prin SMS? Am folosit-o cu succes de fiecare data cand m-am folosit de transportul in comun, pana cand serviciul a fost sistat, cica din motive tehnice. Cica.

Astazi aveam niste treaba care implica folosirea tramvaiului asa ca m-am dus in statie sa-mi iau bilete. La toneta erau deja la coada trei persoane, asa ca m-am indreptat spre automat, am selectat acolo biletul si-am facut plata. Restul mi-a cazut insa biletul nu. Am zgaltait un pic usita de la automat, poate se agatase pe undeva insa tot nu a cazut. M-am pus si eu la coada la toneta, si dupa ce mi-am luat biletul, l-am anuntat pe tipul care vindea ca automatul nu mai merge, ca banii ii papa, da rest insa bilet nu.

A iesit si el, s-a uitat, a ridicat din umeri si mi-a spus ca ar trebui sa sun la numarul de telefon afisat pe automat ca sa fac o sesizare, ca automatele nu tin de ei. o_O Yeap, it gets better. Il intreb daca s-a mai remediat treaba cu plata prin sms. Raspunsul primit e halucinant:

-Nu-i nici o defectiune tehnica, tipul care se ocupa de serviciul de tarifare prin聽SMS a luat toti banii si a fugit.

Romania. Iasi. Anno Domini 2015.

Latest Comments

  1. Marius 19 martie 2015
    • Mack 19 martie 2015

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.