Ce este Genius, serviciul premium de la eMAG

Pentru o suma modica de 8.25 lei per luna, dar care se plateste o singura data pe un an intreg, ca si clienti eMAG din Bucuresti, judetul Ilfov, Constanta, Ovidiu, Mamaia, Mamaia-Sat, Năvodari, Palazu Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Florești, Iasi si Miroslava, veti avea parte de urmatoarele beneficii:

  1. Transport gratuit la easybox sau showroom indiferent de valoare, iar la comenzile livrate prin curier doar daca valoarea adunata a produselor care beneficiaza de Genius depaseste 100 lei.
  2. Livrare a doua zi, la produse care beneficiaza de Genius comandate de luni pana vineri, chiar si seara tarziu. Cei din Bucuresti pot comanda inclusiv sambata pana la miezul noptii si vor primi pachetele a doua zi, duminica.
  3. Perioada de retur extinsa cu inca 30 de zile pe langa cea garantata de stat pentru comenzile date online la produsele marcate cu Genius, adica 60 de zile in total.

Serviciul Genius eMAG se vrea un fel de Amazon Prime, insa fara partea streaming video, ca eMAG inca nu are asa. Desi e unul din magazinele mele online preferate , daca as face cumparaturi lunare de la ei, probabil mi-as justifica foarte usor subscriptia de 99 lei pe an…

La voi cum e? Se merita sau nu?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.