7 zile pana la lansarea Disney+ in Romania!

Am primit un mail de la Disney+ prin care acestia se lauda cu titlurile care vor fi disponibile in Romania.

Aparent vor fi peste 700 de filme si 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale.

Pe mine personal ma intereseaza tot ce inseamna SF-uri, adica universul Star Wars si Marvel dar sincer o sa fiu dezamagit daca filmele Disney nu sunt dublate in limba romana. Copchiii invata deja engleza si sper ca pe la 14 ani o sa fie in stare sa-si ia o bere si-o paine fara ajutor de la un Mega din Irlanda, dar acum e foarte obositor sa le explici ce misto si amuzant e Shrek incercand sa le citesti subtitrarea. Pe voci. Incercand sa te abtii sa nu razi la glumele orginale din engleza.

Si daca tot am ajuns aici, mi-ar placea enorm sa ma uit cu aia mici la Timon si Pumba sau Alladin in varianta dublata care era pe vremea mea la TVR, fata de porcariile pe care le da Disney Junior acuma.

I hate PJ Masks. I fucking hate PJ Masks. Dumbest cartoon ever.

Dar hai sa revenim. Tehnic vorbind, Disney+ o sa ofere vizionare pe 4 ecrane simultan, descarcari nelimitate pe 10 dispozitive si IMAX Enhanced (idk what that is) pentru anumite show-uri. Sapte profiluri diferite, cu filtre pentru copii. Si asta la un pret de 239.9 lei daca faci precomanda pentru tot anul pana pe 13 iunie 2022. Daca vrei sa platesti doar cate o luna, pretul este de 29.99 adica 359.88 lei pe an.

119.98 lei reducere…

It’s tempting.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.